De beste Trouwfeest DJ in Oost-Vlaanderen

Published Feb 08, 22
6 min read

De beste Dj Trouwfeest Groningen in Rijkevorsel

Boek hier snel een ervaren  DJ Trouwfeest

4 Bli, Kv, An, Ger (1) Dansmarathon Kamelen en konijnen Joh in Hoboken heeft al 25 jaar een origineel concept met als grondtoon natuurlijk muziek. Ze dagen de Hobokenaren uit tot een volle dag dans. Een succes­volle formule wat natuurlijk een plaatsje verdient in een Gevat rond muziek. Britta De Staebel vertelt.

Van wie het idee komt en wie het ineen heeft gestoken weet ik niet, wat ik wel weet is dat het vandaag de dag nog ieder jaar terug komt. Het evenement begint op een vrijdagavond om 22u tot zaterdagavond 22u. Meestal ergens een weekend in de paasvakantie. Ieder jaar is ook het rode kruis aanwezig vanaf 10u ’s morgens om tijdens de pauzes voor de dansers te zorgen.

Natuurlijk zijn er ook nog 2 personen die 24 uur tappen voor de bezoekers en de tooghangers. De dj is de belangrijkste persoon van heel dit gebeuren, want die persoon zorgt namelijk voor 24 uur muziek. Elk jaar proberen we ook de dansers het zo aangenaam mogelijk te maken met een dansinitiatie en de alom bekende stoelendans dat tijdens het evenement plaats vindt.

De beste Beste Dj Trouwfeest in Bornem De beste Dj Trouwfeest Etten-leur Dansvloer in Heist-op-den-Berg

Ook was er toen een springkasteel voor de jongste onder ons. Tijdens de 20e dansmarathon hebben we ook een open vrachtwagen ingelegd om met de dansers door de straten van Hoboken te rijden. Daarop zat natuurlijk ook de dj met een heuse discobar. blikvanger Tijdens de dansmarathon is er een jury aanwezig die ook 24 uur op post is om de dansers in het oog te houden dat ze wel degelijk in beweging blijven.

Anders zou het helemaal niet haalbaar noch menselijk zijn. "We lieten zelfs een kameel komen waarop allen dansers eens een ritje op konden maken." Dit jaar hebben we uitgepakt met een mojitobar, wat zeer veel publiek heeft getrokken. We hebben ook een konijnenkostuum gehuurd om te gebruiken als motivatie voor de dansers, wat ook heeft gewerkt als vermaak voor het publiek.

De beste Dj Trouwfeest Aalst in Lier

Het zou normaal gezien heel groots aangepakt worden want het gebeuren bestaat dan al een kwart eeuw en veel jeugd is ook gebrand om mee te doen. Zoals je ziet is de dansmarathon meer dan dansen alleen. Wij zijn dan 24 uur open voor het volk en er is elk jaar wel iets te doen als randanimatie.

Uiteindelijk deden er elf jeugdhuizen mee. Formaat had een gesprek met Eva Robberechts, beroepskracht van HJ-Kaffee uit Leopoldsburg, dat op de tweede plaats eindigde. En met Vincent Vandevenne, voorzitter van De Stip uit Ham (dj trouwfeest oost vlaanderen). De trotse winnaars van deze wedstrijd. Waarom hebben jullie meegedaan aan het ‘Limburg Unplugged’-weekend in kader van de campagne ALL EARS? Vincent: “Als jeugdhuis is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de jongeren en ouders weten dat je bestaat.

Dit project sprak ons aan omdat het thema zeer goed binnen de jeugdhuisfilosofie ligt.” Eva: “Ik vond het meteen een leuk initiatief. Vooral omdat het iets totaal anders is dan de doorsnee activiteiten die georganiseerd worden, maar zeker ook omdat het handelt over gehoorschade, wat toch een belangrijk thema is.

Het leek ons dan het ideale moment om hier toch even bij stil te staan. Weliswaar op een ludieke en toffe manier. We hebben onmiddellijk een werkgroep opgestart en iedereen was superenthousiast. De competitiestrijd tussen de jeugdhuizen sprak hen ook wel aan maar het akoes- 6 tisch onderzoek t. w.v.

Al meedoen was wel belangrijker dan winnen.” Hoe denk je zelf over het thema gehoorschade? Denk je dat jeugdhuizen hier aandacht voor moeten hebben? Vincent: “Als jeugdhuis is het contact met jongeren zeer groot, veel groter dan in een café of fuif. Wanneer je een onderwerp als dit op tafel gooit, is de betrokkenheid bijna vanzelfsprekend.

De beste Kosten Dj Trouwfeest in Hoogstraten

Deze decibels zijn nog harder dan de muziek in de zaal en veroorzaken zeker en vast gehoorschade. Wanneer de muziek niet zo luid staat is het roepen helemaal niet nodig en zijn de decibels van het spreken al veel minder. Om het “Ssht … sssssshht …” “Communiceren op een fuif is bijna onmogelijk, roepen is de enige optie en dit dan recht in je oor.” Hoe zijn jullie te werk gegaan? Hoe zijn jullie op jullie idee gekomen? Wat vonden jullie leden en bezoekers ervan? Vincent: “De moeite die de bezoekers en leden hebben gedaan om de uitdagingen te laten slagen, zegt volgens mij genoeg.” Eva: “Iedereen was enthousiast, we hebben enkel positieve reacties gehoord.” blikvanger publiek duidelijk te maken hoe veel geluid zij zelf produceren hebben wij ze het zwijgen opgelegd.

De eerste 2 keer moesten ze 20 minuten onder 90 en 75 decibels blijven, hierbij stond er nog zeer rustige muziek op en kon iedereen nog gewoon praten tot fluisteren. Bij de laatste uitdaging moesten ze bijna volledig stil zijn - Weddingplanner. 5 minuten onder 60 decibels! Dit was een zeer moeilijke uitdaging, wanneer iedereen stil was stond de decibelmeter, die we op een groot scherm projecteerde, op 56 decibels.

Als tegenprestatie kregen de bezoekers gratis drank. Tussen de uitdagingen door speelden Point Execute een akoestisch optreden en de afterparty werd verzorgd door dj Lectrack.” Eva: “Onze dag was onderverdeeld in 2 delen. Om de spits af te bijten hebben we zowel tijdens de namiddag als tijdens de avond 2 mensen van Lapperre aan het woord gelaten.

Hierbij konden de deelnemers oordopjes op maat winnen ter waarde van 100 euro door het op een zo origineel mogelijk manier invullen van een stripverhaal. Tijdens de namiddag gingen we verder met een workshop beatboxen. Niet te geloven wat die mannen allemaal kunnen (dj trouwfeest oost vlaanderen). De avond hebben we afgesloten met een akoestisch optreden van The Rones wat zeker en vast de moeite was.

We hebben het thema gehoorschade op de jongeren losgelaten en het resultaat was een aantal zeer goede ideeën. Wegens tijdsgebrek heeft de kern het overgenomen van de werkgroep en de activiteit verder uitgewerkt aan de hand van hun ideeën.” Eva:”Tijdens de eerste vergadering hebben we vooral gebrainstormd. De taken werden verdeeld en ieder moest verder rondhoren wat er al dan niet mogelijk was.

De beste Dj Trouwfeest Gent in Gent

De ideeën zijn dus vooral ontstaan door te brainstormen en verschillende ideeën en meningen samen te leggen en verder uit te werken.” Jullie hebben uiteindelijk gewonnen en de prijs van 5000 euro weggekaapt. Hoe blij zijn jullie hiermee? Zijn er al plannen wat ermee gaat gebeuren? Vincent: “Onze werking draait momenteel zeer goed en deze prijs winnen geeft voor iedereen een extra boost om nog meer energie in het jeugdhuis te steken.

Wat er juist gaat gebeuren weten we nog niet.” Nog een leuke anekdote over die dag? Vincent: “ssht … sssssshht …” Eva: “Niet meteen, nee. Het leukste was vooral dat we er met de groep voor gegaan zijn en dat het resultaat er zeker en vast ook mocht zijn. Uiteindelijk hebben we gehoord dat het tussen ons en De Stip ging, dus een eervolle en welverdiende tweede plaats.

Navigation

Home

Latest Posts

Huis Kopen Via Veiling

Published Sep 15, 22
9 min read

Coda Backlinks

Published Aug 24, 22
6 min read

Tv Reclame Alarmsysteem

Published Jul 07, 22
10 min read